GC pentru CL

Perioada de solicitare înființare ca Centru Local în cadrul Adunării Generale 2022 primăvară s-a încheiat și a fost primită o soliciatre din partea Grupului Candidat Albastru București.

——

Până în data de 8 martie 2022 așteptăm completarea formularului de solicitare înființare Centru Local (1) din partea Grupurilor Candidat ce îndeplinesc prevederile statutare de a solicita înființarea ca Centru Local, în cadrul AG 2022 primăvară.

Puteți consulta Situația Grupurilor Candidat (2) cu privire la îndeplinirea prevederilor statutare de a deveni Centru Local în cadrul AG 2022 primăvară.

Modul de organizare a sesiunii de prezentare a Grupurilor Candidat în cadrul AG 2022 primăvară va fi transmis în perioada imediat următoare.

Până atunci încurajăm Grupurile Candidat să comunice intenția lor de a deveni Centru Local către celelalte Centrele Locale printr-un e-mail de prezentare trimis pe grupul de discuție ccl@scout.ro și invităm Centrele Locale votante să le adreseze direct întrebări celor din Grupurile Candidat.

(1)https://forms.gle/8JN2yaRvbnj7tEgRA

(2)https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-y0mKHIy1haGdFO60pDy39IP15LJs3AABo_CoFQRhAs/edit?usp=sharing