CL pentru PJ

Aici puteți consulta situația Centrelor Locale (3) care au solicitat obținerea personalității juridice în cadrul Adunării Generale 2022 toamnă.

—–

Până în data de 9 octombrie 2022 așteptăm completarea formularului de solicitare obținere personalitate juridică (1) din partea Centrelor Locale ce îndeplinesc prevederile statutare de a solicita obținerea Personalității Juridice în cadrul AG 2022 toamnă. 

De asemenea, am lansat un formular prin care grupurile care se desprind dintr-un Centru Local cu Personalitate Juridică pot solicita în cadrul Adunării Generale înființarea direct ca Centru Local cu Personalitate Juridică, conform articolului 82 din Regulament. Condiția necesară este îndeplinirea criteriilor și procedurilor statutare pentru această formă de organizare. Pentru astfel de situații vă invităm să completați formularul de înființare Centru Local cu Personalitate Juridică (2).

Modul de organizare a sesiunii de prezentare a Centrelor Locale în cadrul AG 2022 primăvară va fi transmis în perioada imediat următoare.

(1) https://forms.gle/vhQchWFhbckJz8MN7

(2) https://forms.gle/XpjTx4tzNP9opnmw5

(3) https://docs.google.com/spreadsheets/d/10u2mpFMnR9vofyeSHaSA8uBK-7UtQEoL-bOvEXvMHnA/edit?usp=sharing