Structuri Naționale

Update: 17.04.2021

Mulțumim tuturor celor care și-au exprimat intenția și le urăm mult succes!

Candidaturi pentru Consiliul Director primite și avizate (în ordinea alfabetică):

           Anca Burlacu – Membru CD

           Andreea Ioana Neagu-Floștoiu – Membru CD

Bogdan Andrei Fechită – Membru CD

Elena Lupoaea-Petrea – Președinte

Florina Pauleti– Membru CD

Oana Ghiocea– Președinte & Membru CD

Radu Ioanițescu – Membru CD

Sabina Grigore – Membru CD

Candidaturi pentru Comisia de Cenzori:

           Andrei-Alexandru Dinulescu  membru Comisia de Cenzori

Eva Irina Lițcanu – membru Comisia de Cenzori

                     Mosoiu Nicu Romeo – membru Comisia de Cenzori

*Candidaturi pentru Consiliul Director primite și neavizate:

Mihaela Luchian Constantin – Membru CD – candidatura nu a putut fi validată întrucât nu a îndeplinit criteriul de vechime de 3 ani și nu a participat la organizarea / coordonarea de activități naționale.

Având în vedere că nu au fost completate locurile disponibile nici în Consiliul Director, nici în Comisia de Cenzori, formularele de înscriere rămân deschise, urmând ca intențiile exprimate să fie validate de către Comisie:

2 martie 2021

Am lansat Formularul de înscriere pentru exprimarea candidaturii la Consiliul Director al ONCR și formularul de înscriere pentru exprimarea candidaturii la Comisia de Cenzori, pe care vă invităm să-l completați până la data de 16 martie.

Statutar, persoanele interesate își pot exprima intenția de a candida pentru structurile naționale atât în dimineața AGT dacă există posturi vacante, cât și cu cel puțin două săptămâni înainte de AG. Suntem într-o situație excepțională, așadar vă încurajăm să vă exprimați cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de 16 martie, intenția de a candida, pentru a putea facilita deciziile cu privire la acest subiect în cadrul AG locale și a putea gestiona corespunzător sistemul de vot online.

Înainte de a completa formularul, vă rugăm să vă asigurați că îndepliniți condițiile (cf. Statutului și Regulamentului ONCR) pentru a ocupa o poziție în structurile naționale. Așteptăm cu entuziasm candidaturile celor interesați!

Modul de organizare a sesiunii de prezentare a candidaților în cadrul AGT 2021 va fi transmis în perioada imediat următoare. Până atunci vă încurajăm să comunicați intenția voastră de a candida către celelalte Centrele Locale printr-un email de prezentare trimis pe grupul de discuție ccl@scout.ro.

COMISIA DE VALIDARE a candidaturilor la Structurile Naționale ale ONCR este alcătuită din: