Înscriere la Ateliere – AG 2022 primăvară

Înscriere la Ateliere AG 2022 primăvară

Atelierele pe care le propunem înainte de Adunarea Generală 2022 primăvară au ca obiective:

  • dezbaterea subiectelor de pe Ordinea de Zi pentru a eficientiza procesul de vot din data de 9 aprilie 2022
  • consultarea pe subiecte de interes 
  • oferirea accesului la dezbateri pentru cât mai mulți cercetași

Fiecare atelier are ca obiectiv dezbaterea unei anumite tematici. Vă rugăm dacă alegeți să vă înscrieți și să participați la ateliere, să parcurgeți anterior documentele suport pe care le punem la dispoziție pe OZ a AG 2022 primăvară și să formulați o listă de sugestii / întrebări pe care le putem dezbate în cadrul atelierului.

Unele dintre ateliere au deja documente disponibile, pentru celelalte veți primi aceste documente în urma înscrierii sau imediat după publicare. Mulțumim pentru înțelegere!

Înscrierea la ateliere nu este limitată la un anumit număr de membri dintr-un Centru Local / Grup Candidat, dar recomandăm implicarea câtor mai mulți voluntari adulți în procesul de consultare. Din cauza unei limitări în fapt (organizarea AG online) putem să avem un proces consultativ cât mai democratic, la care să participe mai multe persoane dintr-un Centru Local. De exemplu, puteți să vă împărțiți tematicile și la fiecare atelier să participe un membru din Centru Local care să transmită punctul de vedere al întregului CL.

Menționăm că toate atelierele se vor derula prin platforma Zoom. Fiecare persoană va primi detalii tehnice pentru participare, ulterior înscrierii.

Pentru întrebări punctuale despre ateliere, așteptăm un semn de la voi la mihaela.girleanu@scout.ro / 0736 341 822.

Înscrierea la atelierele AG 2022 primăvară se face prin completarea formularului de înscriere (1).

Nu există un termen limită pentru înscriere, dar apreciem completarea lui în timp util astfel încât să puteți primi detaliile tehnice cel mai târziu în dimineața zilei în care are loc atelierul. Așadar, în funcție de atelierul pentru care optați să participați, am aprecia ca înscrierea voastră la el să aibă loc cu minim 24h înainte. Mulțumim pentru înțelegere!

(1) https://forms.gle/2WcZmgu8XSDbipBR6

1. Raportul de activitate al Structurilor Naționale și Raportul financiar

Data: Marți, 5 aprilie 2022, orele 19.00 – 20.30

Facilitator: Ela
Invitați: membrii Consiliului Director

Detalii atelier: Atelierul vizează prezentarea raportului de activitate al Structurilor Naționale și prezentarea Raportului Financiar pe anul 2021

Resurse de citit pentru participare: Raportul de activitate al structurilor naționale și Situația financiară 2021: Bilanț + Balanță

2. Înființări și Desființări Centre Locale

Data: Miercuri, 6 aprilie 2022, orele 19.00 – 20.30

Facilitator: Ela
Invitați: membrii Consiliului Director, reprezentanți din partea Grupului Candidat Albastru și a Centrelor Locale propuse spre desființare

Detalii atelier: Atelierul vizează prezentarea Grupului Candidat Albastru și clarificări pentru Centrele Locale propuse spre desființare

Resurse de citit pentru participare: Centre Locale – Înființări & Centre Locale – Desființări

3. Solidaritate Ucraina

Data: Joi, 7 aprilie 2022, orele 19.00 – 21.00

Facilitator: Ela

Invitați: membrii Consiliului Director

Detalii atelier: În prima oră a atelierului va avea loc sesiunea de mindfulness coordonată de Maria Magdalena Voinea împreună cu Anca Coman, sesiune ce este opțională, dar vă încurajăm să participați.

Începând cu ora 20 va avea loc dezbaterea și consultarea cu privire la proiectul Solidaritate Ucraina.

4. Test Sistem de vot

Data: Vineri, 8 aprilie 2022, orele 19.00 – 20.30
Facilitator: Ela

Invitați: echipa TECH, delegații Centrelor Locale cu drept de vot

Detalii atelier: Atelierul vizează testarea sistemului de vot, motiv pentru care invităm și rugăm persoanele mandatate pentru AG să se înscrie. Mulțumim mult.

Resurse pentru participare: Înscrierea la AG 2022 primăvară și transmiterea mandatului până la data de 1 aprilie 2022